14k solid gold rope chain 24 inch 3mm

Massief 14K geelgouden gedraaide touwketting 3mm 20in 15 gram heren dames ketting eenvoudige eenvoudige sieraden (14604)

Deze gaat snel! Nog maar 1 beschikbaar en 1 ander persoon heeft het in de winkelwagen liggen.

  • Handgemaakt item

  • Materialen: 14k Yellow Gold

  • Kan gepersonaliseerd worden

Sorry, het lukte ons niet om deze listing te vertalen naar het Nederlands.

Deze massieve 14k geelgouden touwketting ketting heeft een stoere look en feel. Deze ketting is gemaakt van massief 14k geelgoud, in tegenstelling tot de vele vergulde of holle schakelkettingen op de markt. Met een breedte van 2,9 mm en een lengte van 20 inch is deze ketting stijlvol, van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen een uitstekende prijs. De gestapelde schakels van de touwketting vangen het licht mooi op en geven het een zeer solide gevoel met een slinkse flexibiliteit. Het heeft een echt luxe uitstraling. Met 14,9 gram massief goud is deze ketting een uitstekende langetermijninvestering en wordt hij hier tegen een uitstekende prijs aangeboden! De ketting is afgewerkt met een veersluiting. Als u de voorkeur geeft aan een kreeftensluiting, kan deze op verzoek worden geruild.

Een taxatie is op aanvraag beschikbaar. Al onze stukken worden geleverd met een retourbeleid van 30 dagen en een 100% tevredenheidsgarantie.

--Bijzonderheden--

Metaal: 14k Geel Goud
Gram gewicht: 14,90 gram
Kan worden gepersonaliseerd: Ja
Tijdperk: Modern
Item type: Ketting - Ketting (Nieuw-Geen Stenen)
Materiaal multi: 14k Geel Goud
Ontvanger: Vrouwen

[SKU:14604]

Dit is een schatting op basis van aankoopdatum, de locatie van de verkoper, de verwerkingstijd, de bestemming en de verzendmaatschappij.

Andere factoren, zoals vertraging bij de vervoerder of het plaatsen van een bestelling in een weekend of op een feestdag, kunnen er voor zorgen dat je item later aankomt dan deze datum.

Lees meer

23 nov-08 dec

01 nov

Nadat jij je bestelling gedaan hebt, kost het IvyandRoseVintage 1-2 weken om de verzending voor te bereiden.

08-16 nov

IvyandRoseVintage doet jouw bestelling op de post.

23 nov-08 dec

Arriveert op ongeveer 23 nov-08 dec bij jouw voordeur!

Retouren & ruilingen

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Periode voor retouren & ruilingen

Je hebt 30 dagen vanaf de levering van het item om dit item terug te sturen naar de verkoper.

Etsy Aankoopbescherming: Shop met vertrouwen op Etsy omdat je weet dat wij je helpen wanneer er iets verkeerd gaat met een bestelling: zie voorwaarden van de regeling

Er ging iets mis bij het berekenen van je verzendkosten. Probeer het nog een keer.

Verzendt vanuit Verenigde Staten

1,052 shoprecensies

5 van 5 sterren

Aan het laden

5 van 5 sterren

Deze ring is prachtig! Ik heb gekocht voor mijn trouwring (vanwege de bruiloft in april). Zelfs de foto's die hier staan voordat je koopt doen deze ring geen recht. Het is elegant, klein maar uniek! Het past prachtig en steekt niet veel uit, ik zal proberen en updaten na de bruiloft als ik heb alleen geprobeerd en wil mezelf niet brengen slechte look het weer aan te trekken voor de grote dag! De communicatie met de verkoper was fantastisch, omdat de ring van de VS naar het VK wordt gepost, werd ik gecontacteerd om te zien of ik wilde upgraden (vanwege de waarde van de ring) ik weigerde, maar de ring maakte het 10 werkdagen na verzending. Heel hartelijk bedankt! Ik kan niet wachten om deze ring de rest van mijn leven te dragen!

5 van 5 sterren

Mijn man kocht deze ongelooflijke ring voor mij om ons 10+ jaar huwelijk te vieren. Het is mijn absolute droomring. De klantenservice was top en het team was zo ongelooflijk en beantwoordde al onze vragen onderweg... snel, vriendelijk en professioneel. De ring overtrof mijn verwachtingen ruimschoots en is nog mooier in persoon. De diamant is krankzinnig! Ik raad ten zeerste aan om hier te winkelen. Kwaliteit en service zijn niet te evenaren! Heel erg bedankt voor het waarmaken van mijn dromen! Ik voel me als een prinses die deze ring draagt! :)

5 van 5 sterren

De ervaring was geweldig begin om af te maken het vakmanschap van de ring die ik bestelde is top. Ik moest het laten verkleinen tot een lastig formaat en je kunt niet zien dat er iets is gedaan. Het is perfect. 10/10 aanbevelen. Ik ga hier in de toekomst shoppen!

4 van 5 sterren

Ik laat slechts 4 sterren over voor klantenservice omdat ik duidelijk heb gemaakt dat ik een grotere sluiting nodig had vanwege de artritis die ik heb. Dit is de KLEINSTE GESP EN KREEFTENKLAUW die ik ooit heb gezien, en ik maak sieraden. Ook de ketting zelf zou wat dikker kunnen zijn. Ik zal mijn juwelier moeten laten vervangen door een grotere sluiting. Ik moest het door een vriend voor me laten aantrekken!!!!!

  • Vorige pagina
  • Huidige pagina 1
  • Pagina 2 2
  • Pagina 263 263
  • Volgende pagina