Black and white air max 90 mens

Pinterest

Watch

Explore

When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Explore

Women's Fashion

Black and white air max 90 mens

Save

Uploaded to Pinterest

Nike Sportswear Air Max 90 LTR (GS) - Midnight Navy / White / Black

Black and white air max 90 mens

Csilla Buday

2k followers

More information

Nike Sportswear Air Max 90 LTR (GS) - Midnight Navy / White / Black

Find this Pin and more on Shoes by Csilla Buday.

Sneakers Nike Air Max

All Nike Shoes

Sneakers Men

Sneakers Fashion

Fashion Shoes

Nike Shox

Air Max 90 Leather

Nike Gear

Herren Outfit

More information

Nike Sportswear Air Max 90 LTR (GS) - Midnight Navy / White / Black

Find this Pin and more on Shoes by Csilla Buday.

More like this (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

The Nike Air Max 90, originally named the Air Max III, was designed under the skillful mastery of Nike legend Tinker Hatfield. See More

In order to build upon the immense success of its predecessors, the Air Max 1 and The Air Max Light, Tinker Hatfield further enhanced the look of the air bubble by adding an even larger window and added multi-textured paneling to the AM90 in order to call out contrasting color blocking to the accents of the shoe. Released in 1990 at a retail cost of $110, the first AM90 colorway featured a striking color accent known as Hyvent Orange. Today, many Nike fans associate the more popular ‘Infrared’ colorway as the OG Air Max 90 color.

Onder de loep Nike Air Max 90

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max 90.

De Nike Air Max sneakers behoren zonder twijfel tot de meest iconische sneakers die er zijn. Veel sneakers zijn afgeleid van dit illustere model en een goed voorbeeld hiervan is de Nike Air Max 90 sneaker. Andere voorbeelden zijn de Nike Air Max 1 sneakers en de Nike Air Max 270 sneakers. Uiteraard heeft de Sneakerbaron van al deze modellen een paar opgenomen in zijn sneakercollectie. De Nike Air Max 90 sneakers hebben en houden toch wel een speciaal plekje in zijn hart.

En dat is niet meer dan terecht. Want alles aan deze dikke sneaker ademt stijl en klasse. De klassieke lijnen van het model nemen je mee terug naar het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw. In de basis zijn het echte runners, net als de Adidas EQT sneakers en de Puma Liquid Cell sneakers dit zijn. Het upper van de Air Max 90’s bestaat uit een meer dan fraaie combi van mesh en leer. Uiteraard ontbreken de voor dit model zo kenmerkende TPU-details niet. De normale vetersluiting draagt bij aan de goede pasvorm en fit van de schoen. De gevoerde kraag sluit comfortabel en zacht om je enkel. Het ergonomische voetbed is een weldaad voor je voeten, net als de gevoerde binnenzijde van de schoen. En dan die demping! De dikke Max Air unit in de hak van de schoen laat je genieten van een ongeëvenaarde, responsieve demping, waardoor je als het ware op kussentjes loopt. Het is dan ook zeker geen straf om deze sneakers te hele dag te dragen. De rubberen buitenzool met wafelpatroon maakt het plaatje compleet. De Nike Air Max 90 sneakers zijn in een groot aantal verschillende colorways verkrijgbaar.

Met de Nike Air Max 90 in wit maak je een bewuste modekeuze

Het wereldberoemde strakke design van de Nike Air Max 90 in het wit is helemaal terug – in een modern jasje en voorzien van de nieuwste technologie. Dit icoon uit de sneakermode veroverde het straatbeeld in de jaren negentig en is nu terug om een nieuwe revolutie teweeg te brengen. De roots zijn nog altijd onmiskenbaar met de overlays, die gestikt zijn. De TPU-accenten behouden het klassieke karakter van de originele versie, die de wereld van de sportmode destijds wakker schudde. Het wafelpatroon van de zool doet deze sneaker alle eer aan en biedt uitstekende grip.

De moderne, innovatieve materialen passen helemaal bij de tijd van nu. Het design is dan ook een creatieve mix van modern en klassiek. De Max Air demping is zichtbaar in de hiel en zorgt voor ongekend comfort - het is net alsof je op wolken loopt.

Een must-have voor liefhebbers en atleten

Het revolutionaire ontwerp van de Nike Air Max 90 in het wit heeft de schoen destijds op de kaart gezet bij liefhebbers, verzamelaars en atleten. En dat is niet veranderd! Dit icoon is immens populair onder atleten vanwege de superieure demping in de hiel en de responsieve middenzool van foam – gemaakt voor prestaties. Ook sneakerheads voegen deze befaamde schoen maar al te graag toe aan hun persoonlijke collectie.

In het straatbeeld is de witte Nike Air Max 90 nog steeds volop aanwezig. Met de moderne nieuwe versie zal dat alleen maar meer worden. Combineer de ultieme sportieve schoenen met je favoriete jeans of joggingbroek voor een casual of sportieve look. Met een witte blouse of sweater ben je helemaal in sync voor een coole, stijlvolle look voor iedere dag. Ga met zelfvertrouwen de deur uit en laat zien dat het wel goed zit met je gevoel voor mode.

Snel en eenvoudig

Op zalando.nl hebben we een uitgebreide collectie Nike Air Max 90 in het wit voor je klaar staan. Je kan kiezen voor volledig wit voor een pure look. Maar ook als je de voorkeur geeft aan witte Nike Air Max 90 met kleuraccenten, dan kom je bij Zalando helemaal aan je trekken. Van deze sneakers wordt iedereen blij!

Als blijkt dat je een maatje groter of kleiner nodig hebt, kan je de trainers gratis retourneren binnen 100 dagen en heb je binnen enkele dagen de juiste maat in huis. Dat is Zalando. Wij zetten de klant voorop.

Are Air Max 90 still in style?

These days, the sneaker has transitioned to the retro/casual category for the most part. There is always a crowd for retro Nike runners, particularly from the Air Max line. The AM90 remains one of the most popular silhouettes for fans of this type of sneaker.

How do I know if my Air Max 90 are real?

SWOOSH. The trademarked Nike Swoosh is carefully stitched onto most pairs of Nike Air Max 90 OG shoes. When checking the Swoosh, make sure the stitching is tight and even and follows the shape of the Swoosh perfectly.

Is the Air Max 90 unisex?

SIZING: The Nike Air Max 90 come in unisex sizing.

Are Air Max 90s good for your feet?

For me, the Air Max 90s are one of the comfiest Air Maxes out there. They are well-cushioned, soft and have just the right amount of bounce to them – perfect for those challenging long days on your feet. Comfort-wise they remind me of Air Jordan 10 Retro because they are surprisingly good when you put them on.