Wheels on the Bus Song piano

[wpdevart_facebook_comment curent_url="https://noobnotes.net/the-wheels-on-the-bus-traditional/" order_type="social" title_text="Comments, chat, etc" title_text_position="left" width="100 animation_effect="random" count_of_comments="3"]

Wheels on the Bus Song piano

Wheels on the Bus Song piano

Barbie Color Reveal Advent Calendar, 1 Doll & 3 Pets, 25 Surprises

$32.99

Wheels on the Bus Song piano

Wheels on the Bus Song piano

Barbie Dreamtopia Fairytale Surprise Box With Barbie Doll And 24 Gifts

$33.99

Wheels on the Bus Song piano

Wheels on the Bus Song piano

Polly Pocket Advent Calendar, Winter House Design, 4 Floors, 25 Surprises

$22.99

Wheels on the Bus Song piano

Wheels on the Bus Song piano

Barbie Ballet Wishes Doll

$27.00

petshoplarda yasaklanması çok güzel lakin yasadışı yollarla ülkeye sokulan, evlerde istif edilen,bodrum katlarında kapalı tutulan, defalarca çiftleştirilen ve sosyal medya hesapları aracılığıyla satılan hayvanların da acil düzenlemelerle denetlenmesi gerekli. üstelik pek çok derneğin de çanak tuttuğu bir gerçek.

bakalım o günleri de görür müyüz.

  • aşı hasta olmanızı engellemiyor. virüs girmeden önce bağışıklık sisteminize o virüse karşı talim yaptırıyor. aşıya rağmen hasta oldum demenin tatbikat yaptık ama yine de yangın çıktı demekten farkı yok.

    daha basit anlatılamazdı sanırım

  • bir de o başlıkta orda oturan dayılara laf edenler vardı!! bu zamanda kimse kimseye yardım etmez bunlar yüzünden. biliyordum böyle olacağını.

  • bir gün sapanca'dan dönmekteyiz, otobanda gidiyoruz, benim çişim gelmiş, altıma etmek üzereyim; 10 saniyede bir "baba bir yerde dur, baba bir yerde dur" diye kafasını gagalarken, babam yol kenarında durdu. fakat durduğu yer bir tepenin yamacı ve tepede evler var..

    p- baba!! durduğun yere bak evler var yukarıda, burada nasıl yaparım.

    b- oğlum nerden görecekler, taa nerde evler; zaten görecekleri kadar büyükse çıkar da görsünler...

  • doğan, şahin gibi arabalarda annenin üstlendiği görev:
    ay..........ay..........ay........ay........ay....ay....ay..ay..ayayayayayayay

  • devlet; devlet memurunun maaşını çatır çatır yatırmak zorundadır. aynı zamanda çalıştıkları bölgede güvenliklerini sağlamak zorundadır. bu yüzden adı devlettir. harç biterse yapı paydos eder.

    debe editi: (bkz: guvendik ilk-orta okulu yardim kampanyasi)

  • avukatın biri yeni aldığı son model arabasıyla arkadaşlarına hava atmak için sabırsızlanmaktadır. tam arabanın kapısını açıp arabasına bineceği esnasında yeniyetme bir sürücü gelir ve arabaya çarparak sol kapıyı uçurur.

    adam sinirden kıpkırmızı olmuştur. tamir ettirse bile arabası eskisi gibi olmayacaktır. ne yapacağını bilmez şekilde dururken yanında bir polis arabası durur. adam hemen polise şikayette bulunur

    "memur bey yeni arabamı acemi bir sürücü mahvetti. şikayetçiyim". polis sorar, "avukatsınız değil mi?"
    avukat öfkeyle cevaplar. "evet ama bunun arabamla ne alakası var?"

    polis gülerek, bütün avukatlar aynısınız sadece mallarınızı ve sahip olduklarınızı umursayan açgözlü insanlarsınız. eminim şu anda sol kolunun koptuğunun farkına bile varmadınız" der.

    avukat şoke olmuş şekilde koluna bakıp çığlık atar: "rolex'im nerede?"

    dipnot: fıkra çeviridir. bir kaç kere farklı şekillerde aradım başlıkta ancak bulamadım. inşallah arama kabızlığı yapmamışımdır

  • akan trafikte araç kullanırken, yola bakmak yerine yaren hanımın dişlerine bakan bir adet trafik magandası içeren reklamdır.