Can you buy a prepaid credit card

ICS prepaid creditcard

Wilt u een creditcard zonder een BKR-toetsing of inkomenscheck? Hoewel wij geen prepaid creditcard meer aanbieden, hebben wij wel een mooi alternatief voor u: de ICS GO Card. De ICS GO Card is een creditcard zonder krediet. U stort eerst geld op de Card en kunt alleen uitgeven wat u er zelf op stort!

Can you buy a prepaid credit card

ICS GO Card

Huur een auto, boek een hotelkamer of koop wat u altijd al had willen kopen. Maar eerst: geld op de Card storten en GO!
 

Bekijk de voordelen van de ICS GO Card

ICS GO Card aanvragen

Wat kunt u met een prepaid creditcard?

De ICS GO Card is een creditcard waar u zelf geld op stort. Stort voldoende saldo op uw Card en leef u uit. Huur een auto, boek een hotelkamer of koop nieuwe elektronica. De keuze is aan u. Met de ICS GO Card betaalt u veilig en eenvoudig, waar u ook bent. In Nederland betaalt u op meer dan 90.000 adressen met de ICS GO Card. Wereldwijd kunt u op meer dan 46 miljoen plaatsen terecht. Wat gaat u als eerste doen met uw creditcard?

*Let op: Bij betaling in een vliegtuig, tolwegen of een autoverhuurbedrijf kan het voorkomen dat een prepaid creditcard niet te gebruiken is. De ICS GO Card is een echte creditcard en wordt wél geaccepteerd.

Wat zijn de voordelen van een prepaid creditcard?

Ons alternatief op een prepaid creditcard is de ICS GO Card. Deze creditcard is drie jaar geldig en is aan te vragen door iedereen die 18 jaar of ouder is. Met deze creditcard profiteert u van de volgende voordelen:

Meer controle

U kiest zelf hoeveel tegoed u op uw kaart zet. U kunt niet meer uitgeven dan het tegoed dat u op de creditcard heeft staan.

Wereldwijd betalen

Met de ICS GO Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. U kunt wereldwijd betalen, geld opnemen en eenvoudig op internet betalen. Ook kunt u met de ICS GO Card kleine bedragen betalen voor bijvoorbeeld het downloaden van games of muziek in iTunes.

Aflevergarantie

Heeft u met uw ICS GO Card een aankoop gedaan? Helaas kan het soms voorkomen dat uw bestelde artikel niet wordt geleverd. Gelukkig krijgt u met ons alternatief op een prepaid Card uw geld terug.

Meer informatie over de Aflevergarantie

Aankoopverzekering

Vrijwel alles wat u met uw ICS GO Card koopt is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Dit geldt zowel voor online betalingen als betalingen die u in een winkel doet.

Meer informatie over de Aankoopverzekering

24 /7 Fraudepreventie

Veiligheid voorop! Daarom profiteert u van onze 24/7 fraudepreventie. Wanneer er serieuze vermoedens zijn van een verdachte betaling, nemen we contact met u op. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

24 /7 Service

Bent u uw Card kwijtgeraakt? Of heeft u een andere vraag? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen.

Wat zijn de kosten van een prepaid creditcard?

Voor de ICS GO Card betaalt u een eenmalige bijdrage. Daarnaast zijn er nog bijkomende kosten.

  • Wilt u geld storten op de ICS GO Card? Hiervoor betaalt u een bedrag per keer.
  • Wilt u geld opnemen bij een pinautomaat? U betaalt een percentage van het opgenomen bedrag.
  • Wilt u geld terugboeken van de ICS GO Card naar uw bankrekening? Hiervoor betaalt u een bedrag per keer.
  • Wilt u in het buitenland betalen? U betaalt een wisselkoersopslag. In Nederland betaalt u geen extra kosten.

Bekijk de kosten van de ICS GO Card

Negatief saldo op uw prepaid creditcard

Bij een prepaid creditcard kan het voorkomen dat u een negatief saldo heeft. Dit kan gebeuren wanneer er een automatische incasso plaatsvindt. Heeft u een negatief saldo? Dan incasseren wij het verschuldigde bedrag na het verschijnen van het eerstvolgende rekeningoverzicht. Bij de ICS GO Card kan er geen negatief saldo ontstaan.

Hoe kan ik geld storten, opnemen en terugboeken?

Hoe kan ik geld storten?

U kunt op elk gewenst moment geld storten op een prepaid creditcard. Geld storten op de ICS GO Card kan via online bankieren. Wilt u een betaling doen aan ICS via internetbankieren? Gebruik één van onderstaande rekeningnummers:

ABN AMRO: NL75 ABNA 0844 9970 56

ING: NL43 INGB 0005 6353 34

Rabobank: NL88 RABO 01874987 92

Gebruik als omschrijving uw ICS-klantnummer. Dit nummer kunt u bovenaan in Mijn ICS vinden en op uw rekeningoverzicht.

Houd bij het storten van geld naar uw prepaid Card rekening met de standaard doorlooptijd die uw bank hanteert bij het overmaken. Het kost gemiddeld 2 werkdagen. Het gestorte bedrag staat dus niet meteen op uw prepaid Card.

Geld opnemen

Met de ICS GO Card en uw pincode kunt u wereldwijd contant geld opnemen. Dit kan bij geldautomaten met een Visa- of MasterCard logo.

Geld terugboeken

Wilt u geld overmaken van uw ICS GO Card naar uw bank, neem dan contact op met de ICS Servicedesk: 020 - 6 600 766.

Hoe kan ik betalen met de prepaid creditcard?

Met de ICS GO Card kunt u wereldwijd makkelijk en veilig betalen. Bijvoorbeeld in winkels, hotels of restaurants en natuurlijk ook op internet. Overal waar u het Visa- of Mastercard-logo ziet, kunt u terecht met uw ICS GO Card. Let op: bij betaling in een vliegtuig of bij tolwegen kan het voorkomen dat een prepaid card niet te gebruiken is. De ICS GO Card wordt hier wél geaccepteerd.

Contactloos betalen

Met de ICS GO Card kunt u contactloos betalen bij terminals waar dit mogelijk is.

Betalen bij tankstations of parkeergarages

U kunt de ICS GO Card gebruiken voor betaling bij tankstations en parkeergarages waar u het Visa- of MasterCard-logo ziet staan. Soms wordt er bij onbemande tankstations en parkeergarages een hoger bedrag op uw prepaid Card gereserveerd dan dat u daadwerkelijk uitgegeven heeft. De verrekening hiervan vindt soms pas een paar dagen later plaats. Hierdoor kan het voorkomen dat u een lager tegoed op uw prepaid creditcard heeft dan de daadwerkelijke kosten die u gemaakt heeft voor tanken of parkeren.

Borgvervanging

Bij het huren van een auto of boot is een creditcard vaak noodzakelijk als borgmiddel. Ook bij de reservering van een hotel gebruikt u uw creditcard als borg. In plaats van contant geld achter te laten, wordt er een reservering gemaakt op de creditcard. Als het na de verhuurperiode of het verblijf niet nodig is om aanspraak te maken op de borg, dan vervalt het gereserveerde bedrag op uw creditcard.

Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat autoverhuurbedrijven geen prepaid creditcards accepteren. Check dit altijd eerst. 

Let op: de reservering van de borg wordt meteen in mindering gebracht op het tegoed van uw creditcard. Zorg er dus voor dat u voldoende tegoed op uw creditcard heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt Mijn ICS?

Informatie voor prepaid creditcard

Mijn ICS is uw persoonlijke omgeving op icscards.nl waar u een compleet overzicht heeft van uw rekeningoverzichten en betalingen. Met Mijn ICS kunt u online eenvoudig, veilig en snel uw Card-zaken regelen; gemakkelijk thuis vanaf uw computer, maar ook als u op vakantie bent.

Met Mijn ICS kunt u het volgende doen

  • Transacties inzien
  • Een adreswijziging doorgeven
  • Rekeningoverzichten raadplegen en printen
  • Jaaropgaves bekijken en printen
  • De 'Uitleg Prepaid Card' opvragen
  • Aanvullende producten, zoals verzekeringen aanvragen

Heeft u Mijn ICS nog niet geactiveerd? Activeer Mijn ICS eenvoudig op www.icscards.nl. Daarna kunt u Mijn ICS direct gebruiken. Maakt u geen gebruik van Mijn ICS dan ontvangt u uw rekeningoverzichten per post. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Voor de verzending van rekeningoverzichten per post betaalt u € 1,50 per rekeningoverzicht. De kosten voor een papieren rekeningoverzicht uit het archief is per post € 2,50.

Hoe werkt de ICS Creditcard app?

Met de ICS Creditcard app op uw tablet of smartphone heeft u overal toegang en inzicht in uw creditcarduitgaven. Regel uw creditcardzaken waar het u uitkomt. Zo kunt u uw bestedingsruimte checken in een winkel, een rekening betalen in de trein of extra geld storten op uw creditcard vanaf uw vakantiebestemming.

De voordelen van de ICS Creditcard app

  • Overzicht: Uw uitgaven, reserveringen en bestedingsruimte bekijken.
  • Betalingen goedkeuren: Met uw toegangscode, gezichtsherkenning of vingerafdruk bevestigt u makkelijk de betaalopdracht in de app.
  • Snel uw rekening betalen: Zodra uw rekening klaar staat kunt u deze in de app direct betalen met iDEAL.

Zo activeert u de app

Doorloop de volgende stappen om de app te activeren:

  1. Download de ICS Creditcard app via de store op uw toestel.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Vul de verificatiecodes in. U ontvangt deze per e-mail en sms.
  4. Stel uw toegangscode in en bevestig deze.
  5. U bent klaar om de app te gebruiken!

Download de ICS Creditcard app:

De ICS Creditcard app kunt u downloaden op uw smartphone of tablet. De app is op Apple en Android te gebruiken op toestellen vanaf iOS 11.0 en Android 7.0.

Can you buy a prepaid credit card
 
Can you buy a prepaid credit card

Op welke aanvullende verzekeringen heb ik recht met mijn prepaid creditcard?

Niet met elke prepaid creditcard profiteert u standaard van verzekeringen. Bij de ICS kunt u daar wel gebruik van maken. Met de ICS GO Card profiteert u van:

  • Aankoopverzekering van 180 dagen. Vrijwel al uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Heeft u een prepaid Card van ICS? Dan heeft u ook recht op:

  • Aanvullende Reisongevallenverzekering. Uitkering van maximaal € 42.750,- bij blijvende invaliditeit van de Card-houder (en maximaal € 149.625,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is).
  • Hulpverleningsverzekering. 24 uur per dag, 7 dagen per week via Travelcare +31 (0)70 - 3 147 575.
  • Vluchtvertragingsverzekering. Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 150,- voor de Card-houder, zodra uw vlucht meer dan 4 uur is vertraagd (chartervluchten meer dan 8 uur).
  • Bagagevertragingsverzekering. Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 1.000,- per gebeurtenis (maximaal €  125,- per dag), bij een vertraging van meer dan 8 uur. Wilt u een schade melden? Neem contact op met de ICS Servicedesk op telefoonnummer 020 - 6 600 766.

Polisvoorwaarden Aanvullende Reisverzekeringen (pdf)

Wilt u schade melden?

Wilt u een schade melden? Neem contact op met de ICS Servicedesk op telefoonnummer 020 -  6 600 766.

Heeft u vragen over de prepaid creditcard?

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over de prepaid creditcard of de ICS GO Card kunt u contact opnemen met de ICS Servicedesk.

Naar de ICS Servicedesk

Algemene Voorwaarden prepaid creditcard

Algemene Voorwaarden prepaid Card (pdf)

Can you buy a prepaid card?

You can buy prepaid cards at retail locations (such as grocery stores and drug stores), online, over the phone, or from some banks and credit unions. If you buy the card online, you may be issued a virtual card, or they may send you a physical card in the mail.

Can you buy a prepaid card and put money on it?

You can usually add money to your prepaid card in several ways. You may be able to: Arrange for a paycheck or other regular payment to be directly deposited onto the card. Transfer money from a checking account or another prepaid card.

Can I purchase a prepaid credit card from Walmart?

The Walmart MoneyCard is one of the cheapest prepaid cards on the market and offers cash-back rewards on certain purchases. If you're looking for a prepaid card, consider the Walmart MoneyCard. Walmart also offers additional services through its GoBank offering.

Is there such a thing as a reloadable credit card?

PayPal Prepaid Mastercard® It can be used everywhere Mastercard is accepted, including ATMs, grocery stores, utility companies, online subscriptions, and other purchases. In other words, if you need to pay a bill, the PayPal Prepaid Mastercard® is a great reloadable option for doing just that.