Dusty blue gowns for the mother of the bride

Stoffige blauwe lange bruidsmeisje jurk, moeder van bruid bruiloft gast jurk, jaren 1920 jaren 1960 bruidsmeisje jurk, lichtblauwe satijnen jurk

Primaire kleur

Kies een kleur

Cadeauverpakking beschikbaar

  • Handgemaakt

  • Materialen: viscose, elastaan

Sorry, het lukte ons niet om deze listing te vertalen naar het Nederlands.

Stoffige blauwe lange bruidsmeisje jurk, moeder van bruid bruiloft gast jurk, jaren 1920 jaren 1960 bruidsmeisje jurk, lichtblauwe satijnen jurk

Offwork is een eigentijds kantoor- en afterwork pret-a-porter merk. Vrouwelijke vormen en zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsstoffen - om u er zelfverzekerder uit te laten zien op kantoor en bij afterwork cocktails.

Deze vrouwelijke wrap jurk gemaakt van mix van viscose, zijde en elastaan is perfect voor uw bruiloft, kerstfeest of een formele gelegenheden. Het zorgvuldig getekende silhouet zal je lichaam perfect vormen. Voeg een aantal stijlvolle hakken en een elegante handtas - en daar ga je naar de volgende stap van je carrière ladder!

We besteden speciale zorg aan de stofselectie, evenals de slijp- en naden van jurken - elke jurk ondergaat een strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat u een onberispelijk product ontvangt dat prachtig is verpakt en in een doos bij u wordt afgeleverd.

Laat ons uw lichaamsmaten weten tijdens het plaatsen van de bestelling - en wij zorgen ervoor dat u er helemaal prachtig uitziet in deze jurk! (borst, taille, heupen, hoogte)

Wees zelfverzekerd in het leven en de carrière - draag Offwork.

Dit is een schatting op basis van aankoopdatum, de locatie van de verkoper, de verwerkingstijd, de bestemming en de verzendmaatschappij.

Andere factoren, zoals vertraging bij de vervoerder of het plaatsen van een bestelling in een weekend of op een feestdag, kunnen er voor zorgen dat je item later aankomt dan deze datum.

Lees meer

18-29 nov

08 nov

Nadat jij je bestelling gedaan hebt, kost het OffworkWear 3-5 werkdagen om de verzending voor te bereiden.

11-15 nov

OffworkWear doet jouw bestelling op de post.

18-29 nov

Arriveert op ongeveer 18-29 nov bij jouw voordeur!

Retouren & ruilingen

Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Periode voor retouren & ruilingen

Je hebt 30 dagen vanaf de levering van het item om dit item terug te sturen naar de verkoper.

Er ging iets mis bij het berekenen van je verzendkosten. Probeer het nog een keer.

Captcha is niet geladen. Probeer een andere browser of zet ad-blockers uit.

9 shoprecensies

5 van 5 sterren

Aan het laden

5 van 5 sterren

Mooie jurk. Ziet er hetzelfde uit als foto's. Mooie vloeiende stof en geweldige snit van jurk. Mijn jurk was in post in 3 dagen, maar had een langzame reis (ongeveer 6 weken naar Australië) vanwege COVID -19. Iryna was geweldig om mee om te gaan en nam veel zorg in het cadeau verpakken van de jurk. Ik zal later een foto plaatsen als ik de jurk draag als bruidsmeisje voor een bruiloft in augustus. Aanbevelen.

4 van 5 sterren

De klantenservice was top. Ze waren zo behulpzaam en meegaand. Ze hebben de jurk zelfs ingekort tot mijn specificaties en ervoor gezorgd dat ik hem ruim op tijd ontving voor de bruiloft van onze dochter. Helaas paste de jurk niet goed bij me en moest ik hem terugbrengen. Normaal draag ik een medium en dat is de maat die ik heb besteld. De groene satijnen stof was prachtig. Ik was erg teleurgesteld dat het niet goed paste. De bovenkant van de wrap around-stijl sloot niet goed voor mij.

Ik raad Offwork Wear ten zeerste aan! Ik geef het bedrijf 5 sterren, maar de jurk twee vanwege de pasvorm.

5 van 5 sterren

Perfect! Het komt overeen met de beschrijving en ik zal het dragen naar de bruiloft van mijn moeder!

5 van 5 sterren

Eerst moet ik zeggen:

Ik ben echt verliefd!!! 😍
Ik bedoel.. echt verliefd! 🤗

Deze jas is zo mooi!!! Het is zo goed gemaakt en je ziet meteen dat het met liefde is gemaakt. Zelfs de verpakking is prachtig.

De jas past perfect. Ik schreef Iryna mijn maten, om te zien of ik de juiste maat heb gekozen. Ik wilde dat de jas een beetje oversized paste....

Ik kreeg zoveel complimenten! !

Ik kocht de lila en.
het is zo'n mooie kleur.

De kleur van de jas lijkt een beetje anders op de foto's (vanwege het zonlicht denk ik) maar ik vind deze kleur zelfs veel leuker!

En Iryna is echt een aardig persoon en antwoordt heel snel.

Bedankt Iryna, ik zal OffworkWear aanbevelen aan mijn vrienden en familie....
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Foto's volgen binnen de komende dagen. :)

Tot ziens

  • Vorige pagina
  • Huidige pagina 1
  • Pagina 2 2
  • Pagina 3 3
  • Volgende pagina

Can mother of the bride wear blue?

colors for mom Try blues, greens, purples, and neutrals such as navy, emerald, plum, or silver. These versatile—and universally flattering—palettes make it easy for mothers of the bride and groom to harmonize.

What is the appropriate color for the mother of the bride?

Colors like plum, lavender, eggplant, silver, navy and gold are the perfect pick for the mother of the bride dress. This is a universally flattering color combination for bridal parties. Choosing a mother of the bride dress to complement this color theme will be a bit easier.

What the mother of the bride should not wear?

What Color Does the Mother of the Bride Wear? There's not one specific color the mother of the bride should wear. It's generally best to steer clear of white, ivory or champagne hues as to not take attention away from the bride.

What does a mother wear to her daughter's wedding?

You can go a bit dressier and choose a floor-length gown, or if you feel more comfortable in a smart pant suit that would be appropriate as well. A dressier cocktail dress is also acceptable. For shoes choose either dressy flats or heels. For a petite mother of the bride, a knee-length cocktail dress is a great option.