Otterbox defender pro xt iphone 13 pro max

Otterbox Defender XT iPhone 13 Pro hoes

Voor een extra stevige bescherming van je iPhone 13 Pro ben je bij het merk Otterbox aan het juiste adres. Met modellen zoals de Defender serie heeft Otterbox jaren ervaring in de bescherming van je device. Dit is bij modellen zoals de Defender XT dan ook duidelijk te zien. Deze hoes kan schokken stoten en valpartijen doorstaan. Dit terwijl het hoesje het gebruik van je iPhone 13 Pro niet beperkt. Alle mogelijkheden van je toestel waaronder MagSafe zijn ook in de Defender XT voor iPhone 13 Pro gewoon te gebruiken.

Door een meerlaags ontwerp en verschillende materialen zoals TPU en polycarbonaat is de bescherming van je iPhone 13 Pro bij de Defender XT hoes in goede handen. Juist in veeleisende situaties is de keuze voor een Defender XT hoes zeer begrijpelijk. Zo zijn de poorten van de iPhone 13 Pro in de hoes bedekt en ook rondom het scherm van je device is een randje voor bescherming aanwezig.

Stevige beschermhoes met MagSafe

Met zo’n hoog beschermingsniveau zou

Inhoud van de verpakking:

  • Otterbox Defender XT iPhone 13 Pro hoesje
  • Kleur: zwart

Otterbox Defender XT iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max hoes

Ben je op zoek naar een betrouwbare bescherming voor je iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max? Dan is de Otterbox Defender XT echt iets voor jou. Deze hoes haalt het beste in je device naar boven en houd geen mogelijkheden onbenut. Alle functies en eigenschappen van de iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max zijn ook vanuit deze Defender XT hoes te gebruiken. Zorgen over de bescherming van je device zijn met de Defender XT verleden tijd.

Het ontwerp van de Otterbox Defender XT iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max is erop gericht dat schokken, stoten en andere beschadigingen buiten de deur blijven. Zo blijft je device uiterst bruikbaar maar zeker ook vrij van beschadigingen. Ook het display van je IPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max krijgt van de Defender XT de nodige aandacht. Rondom het display vinden we een kleine verhoging in de hoes. Dit randje zit eigenlijk nooit in de weg maar voorziet wel in de nodige bescherming tegen krassen op je scherm.

Extreem sterke iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max bescherming van Otterbox

Met deze extreem stevige Otterbox Defender XT hoes zal je iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max niet snel beschadigingen oplopen. De bescherming van de Otterbox Defender XT zit echter nooit in de weg. Alle functies van je iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max blijven ook in de Otterbox hoes toegankelijk. Met de toevoeging van MagSafe combineer je de hoes ook met al je favoriete MagSafe accessoires.

Inhoud van de verpakking:

  • Otterbox Defender XT iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max hoesje
  • Kleur: zwart

Producteigenschappen

  • Extreem sterke iPhone 13 Pro Max / 12 Pro Max hoes
  • Multilayer ontwerp voor perfecte valbescherming
  • Ingebouwde knoppen en gesealde poorten
  • Voorzien van MagSafe
  • Voor 50% gemaakt van gerecycled plastic
  • Opstaande rand bij display en camera

Otterbox defender pro xt iphone 13 pro max

Otterbox is wereldwijd marktleider van heavy duty cases en niet zonder reden. Je weet namelijk zeker dat je iPhone perfect wordt beschermd in een Otterbox case. Tegenwoordig heeft het merk ook slankere hoesjes in haar assortiment om een bredere doelgroep te bedienen.

iPhone-Cases.nl is officieel verkoper van Otterbox. Al onze producten zijn dan ook 100% origineel en worden met minimaal 12 maanden garantie geleverd.

Bekijk alles van Otterbox

Does the OtterBox Defender Pro XT fit on the iPhone 13 Pro Max?

Product detailsProduct details. Compatible with iPhone 13 Pro Max and iPhone 12 Pro Max.

Does OtterBox Defender for 12 Pro Max fit 13 Pro Max?

Designed for use with Apple iPhone 13 Pro Max and iPhone 12 Pro Max.

What is difference between defender and Defender Pro OtterBox?

Between the Otterbox Defender and Defender Pro, the biggest obvious difference in texture is the removal of the Apple cutout on the Otterbox Defender Pro. But if you look closely at the TPU cover, youʼll see the Otterbox Defender Pro has a lot more texture which theoretically will enhance the grip on the case.